ILMAN POKAALIA EI KEHDATTU PALATA

SPELin iskuryhmä hyppäsi Akun pakuun ja hurautti huhtikuun ensimmäisessä viikonvaihteessa Stockholm Pinball Openiin Ruotsin Otaniemeen.

Eikä sieltä suinkaan palattu tyhjin käsin. Antti tuli toiseksi Classic High Score Cupissa.

Ruotsin SPELiä vastaava yhdistys Spelautomatsamlarna oli tuonut Classicia varten paikalle hienon rivin vanhoja koneita: Haunted House, Nip-It, Amigo, Night Rider(EM), Hang Glider, Super Soccer, Kiss ja Fireball Classic. Levoton pelimiehen haamu haahuili farkkuasussa lähistöllä.

Classicin tiukka finaali käytiin hienolla Ballyn Hang Gliderilla. Kolmena eri pelinä pelatusta kaksinkamppailusta Antti onnistui voittamaan ensimmäisen, mutta kahdessa seuraavassa erässä samaan aikaan pääkilpailunkin finaalissa toiseksi taistellut Ruotsin Jörgen "IFK" Holm oli parempi.

Tässä otellaan pääkilpailun voitosta. Kukaan ei sentään vielä flengaile kattolampusta.

Pääkilpailun voittaja Stefan "FEZ" Andersson. Voitto edellyttää kykyä muuntautua tarvittaessa läpinäkyväksi.

Naisten paras Helena "YOO" Walter. Helena on väläyttänyt mm. Hollannin kisoissakin ja niin olivat tälläkin kertaa useimmat isot miehetkin kerta kaikkiaan vastaantulijoita.

Arvomme ajovuoroja ja luimistelemme Lokomon vuoriasiirtävää autonosturia. Maailmanpoliittinen tilanne lienee nykyisin sen verran epävakaa, että Ruotsin tulli halusi ehdottomasti tietää, miksi olemme maalanneet ajopelimme armeijan vihreäksi.

Nähtiinpä Pohjoismaiden vanhin hampurilaisravintola vuodelta 1964. Kai siellä on paikallinen asemakaava-arkkitehti saanut kakarana raggareilta kuonoonsa, koskapa se aiotaan purkaa uudempien suunnitelmien tieltä. Emme löytäneet Pohjoismaiden vanhinta huoltoasemaa vuodelta 1389, Kalmarin Unionia, joten sen kai jo sikäläiset kuvainraastoviranomaiset olivat ehtineet hävittää.

Elviskin nähtiin laivalla. Antti pääsi kirjoittamaan nimenkin. Vaihdettu kirjainjärjestys ei aiheuttanut mitään sen kummempia tutinoita.

Reissussa rähjääntyneitä ukkoja paluumatkalla perinteisellä 1-tien Mustionsuon ylikuormagrillillä. Moottoritien valmistuttua taitaa tämäkin taukopaikka haihtua historian hämärään.

gonzoili 4.4.2005 Sampo.

PS: Lisää tapahtumasta löytyy täältä. Kuva-osiossa on mm. kuva allekirjoittaneesta ja Akusta pelaamassa jalkapalloa. Johan se nyt on kumma, jos tällä näytöllä ei saa voimistelun nelosta korotettua ja uraa nousukiitoon. Mutta onhan tämä urheilutoimittajan virkakin ihan kunniallista hommaa. No on on!