SPEL SELVIN LUVUIN JATKOON ZETORIN MM-ALKUKARSINNASTA

On se nyt jo kumma, jos tällä näytöllä ei saa voimistelun nelosta korotettua!

Keskiviikkoiltana 12. helmikuuta 2003 pidettiin legendaarisessa, myös onnellisten traktorimiesten ruokalana ja baarina tunnetussa ravintola Zetorissa pajatson MM-kilpailun alkukarsinta. Tähän etukäteen erittäin kovatasoiseksi veikattuun karsintaerään oli kokoontunut todella koko pääkaupunkiseudun pajatsonpelaajien crème de la crème. Paikalla olivat muiden muassa niin ehdoton ennakkosuosikki Radio Cityn Satu Risteli kuin nykyisin Radio Ylen Aikaisessa vaikuttava Jari Mäkäräinen, Aku ja Stadin Jussi. SPELiä olivat edustamassa Mikko Hyppönen, Aki Kärkkäinen, Antti Peltonen ja Sampo Simonen.

Kukin pelaaja sai 24 kappaletta 20 centin kolikoita, joilla saatujen voittokolikoiden määrä ratkaisisi pelin, kuitenkin siten, että päävoitto 20 euroa, jossa olisi myös tuuria matkassa, laskettaisiin vain 4 euron keskiränniosumaksi.

Pelaajat löivät kolikkonsa ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdeksäntenä pelannut seuran Antti Peltonen nousi kärkeen tuloksella 8,60 euroa. Kohta Satu Risteli kohosi kakkoseksi. Mutta seuran Sampo Simonenpa tuli ja löi vuorollaan kolikkonsa kylmän rauhallisesti kuutena neljän mummotussarjana koneeseen saaden kaukalon kolisemaan kerrassaan murskalukemissa 14 euron arvosta. Näytti jo varmalta, että seuran molemmat traktorinkuljettajat menisivät traktoribaarin kisoista jatkoon, mutta kisan viimeinen pelaaja venyikin vielä Antin kanssa tasatulokseen ja pudotti näin Antin arvonnalla pois jatkosta.

Sampo on siis näillä näkymin vahvasti lähdössä Las Vegasiin. Seuraava etappi on Espoon kauppakeskus Iso Omenassa perjantaina 14.3.2003 klo 17. Kaikki joukolla kannustamaan!

Sampo tuulettaa hirmutuloksensa jäljiltä ja toteaa: "Lahjattomat harjoittelee."

On Sampokin sentään harjoitellut Zetorin skaboihin ajamalla Valmetia. Ison Omenan skaboihin on tarkoitus harjoitella syömällä banaaneja.

Pojat nauttimassa kuntojuomaa vaativan suorituksen päälle. Eino Poudiaisen mopo roikkuu katosta.

gonzoili 13.2.2003 Sampo.