Dutch Pinball Open 2004

Tulipa käytyä Hollannissa yrittämässä puolustaa viimevuotista veteraanien flibumestaruutta. Yritykseksi jäi.

Sirkus alkaa taas nousta.

Tässähän nämä ihmetyksen aiheet sitten olisivat. Ripley oli ihan uudenkarhea, eikä kumpikaan Sormusherrakaan ollut vielä kovin paljon mualimaa nähnyt. Oliko vain uutuudenjäykkyyttä, vai olisiko Stern todella saanut pelinsä tuntumaan jotenkin vähemmän muovisilta kuin jotkut aikaisemmat? Ei näitä tosin niin paljon ehtinyt pelata, että olisi ymmärtänyt, mistä oikein on kysymyskään.

Tältä se uusi flipperi tuoksahtaa:

Tänä vuonna oli mukana paljon harrastajien omia koneita, koskapa Fun4You Amusement ei pitänytkään tänä vuonna myyntinäyttelyä. Oli 5 mekaanistakin: Cosmos, Safari, Mariner, Four Million B.C. ja Wizard. Olisihan tuolla mielellään nähnyt myöskin Williamsin ja Gottliebin mekaanisia, mutta ehkä niitä sitten ei ollut tarjolla. Myytäviäkin koneita oli, hinnat alkaen rydöt 990 euroa ja hiukan paremmat sitten selvästi toisella tuhannella. Oli siellä joku aika hyväkuntoinenkin kone myytävänä, eikä aina välttämättä aivan hirmuhinnallakaan. Ja luovutetaanhan kone kuitenkin vasta kahden päivän kestotestauksen jälkeen!

Tässäpä muutamia erikoisempia laitteita rekreaatiosalin puolelta:

Finaalin tapahtumat heijastettiin valkokankaalle. Pääturnauksen voittajan Mark van Duinenin kokovartaloeläytyminen ja multsarijonglööraus oli vallan uskomatonta katsottavaa, ei siihen vanha enää pystyisikään.

Tänä vuonna ei tullut pystiä peliansioista, mutta tuli sentään muistoesine, kun olin kantoapuna pystytyksessä ja purussa. On se nyt kumma, jos tällä näytöllä ei saa voimistelun nelosta korotettua. Mutta eipä tämä urheilutoimittajan virkakaan oikeastaan ole hullumpi.

Skabasta lisää hollanniksi

gonzoili 19.5.2004 Sampo.